среда, 25 февраля 2015 г.

Рефлексія. модуль9.

Сьогодні я почала створення учнівського сайту. Зрозуміла як допомогти учням стати самоспрямованими в навчанні, розробила контрольний список самоспрямування у навчанні. Проаналізувала шляхи здійснення диференціації навчання учнів та зробила шаблон учнівської презентації. Сподіваюсь,  що день пройшов не даремно.

вторник, 24 февраля 2015 г.

Рефлексія модуль 8.

Сьогодні я розпочала роботу над учнівським проектом над яким потрібно ще попрацювати. Я пробувала  розміщувати документи на вікі сторінці, мені сьогодні це вдалося. Опрацювавши розділ про авторські права мною був створений лист на дозвіл використання інтернет ресурсів. 

понедельник, 23 февраля 2015 г.

Рефлексія. Модуль 5.

Сьогодні я працювала з Інтернет - ресурсами. Робота була цікавою, труднощів не виникало. Разом з колегами ми активно обговорювали викорастання  інтерактивних  Інтернет - ресурсів для співпраці з учнями. Були висловлені різні думки з цього приводу, але всі дійшли згоди, що треба правильно використовувати ці ресурси і вчити цьому учнів.

четверг, 19 февраля 2015 г.

Рефлексія модуль 4.



Протягом сьогоднішнього дня ми ще раз узгодили та відкорегували назви тем проектів, ключове та тематичні питання, розглянули формуюче оцінювання. Дітям запропонували інструменти на початку оцінювання, а саме ЗХД та організаційну діаграму. Мені це вдалося.

вторник, 17 февраля 2015 г.

Рефлексія. Модуль 3.

Цей модуль допоміг мені з'ясувати  вимоги  державних освітніх стандартів та навчальних програм;  сформулювала  навчальні цілі.
Дорслідницькі навчальні проекти стануть вагомою допомогою моїм учням  для розвитку  навичок, необхідних у ХХІ столітті, йти в ногу з життям. 

Рефлексія. Модуль2.


Сьогодні я визначилася з темою свого проекту "Буденне  та професійне життя оцтової кислоти", сформолювала ключове, тематичні та змістові запитання.
Також зробила публікацію для учнів щоб залучити їх до методу проектів. Сьогодні був складний але цікавий день.

понедельник, 16 февраля 2015 г.

Рефлексія модуль 1.

Рефлексія модуль 1.
Сьгодні 16.02.20115 р. я познайомилася зі своєю групою та керівником групи. Я створила почтовий ящик в gmeil.com, обмінялась електронними адресами з колегами. Цей модуль допоміг мені обдумати власні цілі навчання на цьому тренінгу, а саме:
1.Створити блог рефлексії.
2. Створити документ для фасилітації.
3. Створити мережевий опитувальник для спілкування з учнями в Інтернеті.


Невдалою була спроба створення блогу рефлексії, проте я спробую це зробити пізніше.